U zoekt een workshop/training op maat...

Speelt er een bepaald thema binnen uw afdeling of organisatie? Of wilt u mensen bewuster maken van een bepaald gedrag of emotie? Theater is een veilige en bovenal leuke manier om in de spiegel te kijken.

= = =

Wat houdt een theater workshop/training van MIJNHEER DUT in?
Geen idee. Althans, nog niet. Want, wat verwacht u met een training of een workshop te bereiken? En bij wie? En bovenal, waarom? Kortom, om een gepast voorstel te kunnen doen, gaan wij graag met u in gesprek. Wij kunnen u al wel vertellen wat theater met mensen doet:

Theater amuseert.
Theater geeft een innerlijke kijk op zaken die uiterlijk vaak minder zichtbaar zijn.
Theater brengt mensen weer op 'helicopter'niveau: waar gaat het nu eigenlijk om?
Theater brengt mensen ook een laag verder: wat zit er eigenlijk achter?
Theater brengt dus (zelf)bewustzijn.
Theater raakt, maakt iets los en brengt uiteindelijk beweging teweeg.

Wij zorgen ervoor dat uw mensen bovenop ons spel zitten. Ze gaan ons ervaren, ons proeven, ons ruiken, ons geloven, ons haten en liefhebben. Verwarrend en verhelderend tegelijk. Hoe bijzonder is zo'n ervaring? Hoe uniek?

Beluister via onderstaande link een Radio-interview met MIJNHEER DUT bij Omroep NOOS:
http://omroepnoos.nl/component/commedia/popup/5659/1562/5659/component


= = = 

"Wat hebben we ontzettend prettig samengewerkt tijdens de 5 (!) inspiratiedagen van PromensCare/Novo/Cosis! Jullie hebben een ongelooflijk treffende workshop neergezet voor medewerkers en vrijwilligers van de organisatie. Het sloot perfect aan bij ons ochtendprogramma en het thema van de dagen. Erg herkenbaar en met veel humor. We hebben dan ook veel positieve geluiden teruggehoord van medewerkers. (...)" L. van der Wal (Novo)

"Ik heb vandaag jullie workshop 'Niet lullen, maar poetsen" gevolgd. (...) Ik sprak jullie kort na afloop, maar was nog teveel onder de indruk. Wat een theaterspel. Maar ook de theorie die jullie er aan koppelen, vind ik heel treffend. Je moet jezelf kennen om werkelijk in je kracht te komen. Ik ga mijn best doen. En bedankt!" Janette H.