Wat vond u van onze voorstelling?

Gastenboek

41 berichten op 9 pagina's
Geraldine M.
11-03-20 11:54:49
Als ik jullie zie acteren....voel ik (bijna) jaloezie. Ik wou dat ik zo kon spelen. Zo echt. Zo op elkaar ingespeeld. Maar ik zou het niet kunnen en niet durven. Dus, neem ik dit 'podium' om iedereen te laten weten: "Ga naar deze dames kijken. Ga 'Ik ben ook maar een mens' zien! Of boek de voorstelling voor je bedrijf.'
Tessa Wanderloo
26-08-19 09:25:45
Wat zagen jullie er tijdens het Strawberry Fields Festival fantastisch uit! Echte Gothic diva's. Heel bijzonder. En bijzonder eng ook. Ik moest ook erg lachen om jullie horror act in het theatertentje. Succes met alles, dames!
Irene van Wulfften Palthe
11-12-18 17:04:10
Saxion Hogescholen wilde bij een zo groot mogelijke groep medewerkers op een leuke, verleidelijke manier bewustwording laten ontstaan omtrent de privacy-wet AVG. We hebben Mijnheer Dut gevraagd hier een theaterstuk voor te maken. En wat hebben ze dat knap gedaan. In een krappe twee maanden stond er een grappige en totaal niet belerende voorstelling, die alles bij elkaar door 520 (!!!) collega's bezocht is. Louter positieve reacties. Bedankt MarIelle en Simone!
Ans
30-11-18 18:08:47
Wat een prachtige invalshoek! De noodzaak van AVG ervaren vanuit gedrag en open cultuur. Knap hoe jullie dit onderwerp tot leven weten te brengen. Succes gewenst dames! Ik zeg het voort.
Bertina Hubertse
06-11-18 14:48:26
Wat een leuke voorstelling van 'Rollercoaster' in het Jansstheater in Lochem. Heel erg herkenbaar. Ik heb zelf geen zus, maar bij broer(s) en zus(sen) werkt het soms op dezelfde manier. Ieder ervaart het leven en de opvoeding anders, ook al ben je in het zelfde gezin opgevoed.
Tonen: 5  10   20