Gebruik voor de verandering eens theater....!
MIJNHEER DUT biedt een inkijk in de innerlijke wereld...

Waarom theater?
Theater is een flexibele, laagdrempelige en leuke manier om deelnemers in een groep te confronteren met inzichten over gedrag en emoties rondom communicatie en verandering.

Het gesprek over validiteit van de gevoelens van hart en buik (enthousiasme, passie, angst, onveiligheid, onzekerheid, vertrouwen) vindt vaak niet plaats. Daarmee verklein je de kans op een succesvolle verandering met betrokkenheid van medewerkers die zich erkend voelen in hun authentieke emoties en gewaardeerd in de minimale pogingen om in te stappen.

Bij theater wordt zichtbaar wat normaal gesproken verborgen blijft. Het is theater, maar daaronder ligt de herkenbare werkelijkheid van alledag. Door de uitvergroting kunnen gevoelige zaken op een prettige manier bespreekbaar gemaakt worden.

'We hold up a mirror to nature.' Herkennen, ervaren en reflecteren van bovenstroom en onderstroom tijdens veranderprocessen.

Wellicht een ontzettend leuke en waardevolle start voor de kick off van uw verandertraject en bewustwording over de kwaliteit van het gesprek daarover met uw medewerkers/collega's?


Via onderstaande link kunt u een radio-interview beluisteren over onze voorstelling:

http://omroepnoos.nl/component/commedia/popup/5659/1562/5659/component

-------------------------------------------

R. Keizer (Campagnemanager SNS): "Geweldig! Een verandering vanuit verschillende perspectieven beschouwd, zodat het herkenbaar en confronterend is voor zowel management als medewerkers. Een inspirerende aanleiding voor een goed gesprek over de ins en outs van een verandering."

---------------------------------------------

Waar gaat het stuk over?
Frederique Vogelaar geniet van haar functie als manager. Al vindt ze die onrust onder medewerkers omtrent de fusie maar een hoop gedoe. 'Vooruit!' is haar devies. 'Niet lullen, maar poetsen!' Het gaat tenslotte om de facts and figures. Niet?

--------------------------------

Klik voor reacties op onze voorstellingen in het linkermenu op 'Reacties van gasten'.